avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatia de a plati CAS si CASS la PFA in 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatia de a plati CAS si CASS la PFA in 2017

Buna ziua,
Am un PFA si realizez venituri in Romania din activitati de design.

As dori sa stiu de ce trebuie sa platesc 80 lei pe luna la Finante, pentru asigurari medicale. Sau mai bine formulata intrebarea, cum as putea sa platesc aceste taxe ca PFA, nu ca persoana fizica.

Am observat ca si la PFA platesc CAS si CASS. Care este diferenta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:25, 21 Februarie 2017
Cass si cas il platiti pentru veniturile de la pfa si in conditiile si la termenele specificate pentru pfa, nu si pentru persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii in afara teritoriului romaniei - se platesc taxe ? SianuAlexandru SianuAlexandru Buna ziua! Am o nelamurire pe care as dori sa o rezolv cat mai repede posibil. Vreau sa imi fac o firma de Web Design si Facebook Ads Marketing, pe PFA la ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii obligatorii atepelus atepelus Ce contributii sunt obligatorii?-sanatate/somaj/pensie/etc Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract cu cas pentru pfa shnex shnex Salut! Mi-am facut PFA de cam jumatate de an si am inteles ca trebuie sa inchei un contract si cu casa de asigurari de sanatate, dar ca nu ar fi ... (vezi toată discuția)