avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modificare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modificare cadastru

Buna ziua,

Din neatentie, pe cadastru, a fost trecut, la o casa, un perete ca fiind facut din paianta. Din aceasta cauza nu poate fi luat credit pentru achizitie si nici nu poate fi asigurata.
Se mai poate modifica?
Cel mai recent răspuns: somnu , utilizator 12:51, 29 Martie 2017
Cand a fost realizat cadastrul ?
Conditionat de data executarii cadastrului se poate contacta inspectorul cadastrist pentru modificare si completare raport cu modificarea in evidentele ocpi
Buna ziua,

Cadastrul a fost facut in vara lui 2016. din pacate acum am observat.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare casa Alex1234321 Alex1234321 Buna ziua , socrii mei au un teren cumparat de acum 25 de ani , cand atunci nu te obliga sa faci cadastru (cred) si nu aveau acte pe tot terenul (nu stiu de ce ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru si intabulare apartament ruxighe ruxighe Buna ziua ! Am depus actele pentru cadastru si intabulare pe apartament. Nu a existat niciodata un perete intre sufragerie si dormitor , situatie existenta in ... (vezi toată discuția)
Cadastru imobil ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am inteles ca din aceasta luna se vor face gratuit intabularile si cadastrele imobilelor.daca este asa,cum procedam?la fel ca inainte?sunam la ... (vezi toată discuția)