avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... despagubire
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

despagubire

Moammar Kadhafi ,liderul Libiei.care tara in calitatea sa de membru nepermanent al Consiliului Securitatii al ONU va prelua curand pe un an presedintia acestui consiliu , pretinde despagubiri uriase de 777 miliarde de dolari din partea tarilor din vest pentru tarile africane , intemeiandu-si pretentia pe faptele , ca aceste tari au fost colonializate ,iar populatia a fost obligata sa devina sclava .Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 07:43, 25 Septembrie 2009
asta este ca si cum tarile europene si nu numai, ar cere despagubiri germaniei din perioada 1939 - 1945 sau tarile europei, asiei si africii ar cere despagubiri imperiului roman....:rolleyes:In fapt, problema nu este sa ceara, ci sa primeasca...:P
Nu cred ca se vor acorda despagubiri, dar cine stie, orice este posibil.
Pe o astfel de baza orice stat s-ar putea simti indreptatit sa ceara despagubiri de la alt stat. Toate natiunile au fost ,la un moment dat in istorie, subjugate de altele si aproape toate popoarele s-au aflat intr-o situatie apropiata de sclavie in fata altora.
Nu-i prost cel care cere, ci cel care da! :closedtopic:
eu le doresc succes! :luck:
parerea mea ca oamenii acestor tari vest europene se considera "rase superioare" :fight:

Alte discuții în legătură

Circula pe internet. fiecare cititor isi poate forma o parere proprie. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Pro european .... pro adevar. Adevaruri istorice. Chiar daca e adevarat ce se spune aici asta nu face sa dispara coruptia galopanta, minciuna si lipsa de ... (vezi toată discuția)
Despre istoria romaniei POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Toţi romanii trebuie să cunoasca istoria adevarata a tarii lor. Iata un punct de vedere al doamnei prof. dr. Maria Luminiţa Rollé, de la Universitatea din ... (vezi toată discuția)
Despre sclavie astazi: publicarea datelor socante ale despagubirii cu milioane a fostilor proprietari. este intemeiata acordarea unei reparatii echitabile? Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Doua articole despre sclavie, in Anglia si USA. Un grup de cercetatori de la University College of London a finalizat si va da publicitatii o baza de date ... (vezi toată discuția)