avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Parinte singur si stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Parinte singur si stimulent

Buna ziua

Cum va reveni la locul de munca dupa crestere copil o mama singura (care nu trebuie sa acorde luna tatalui), in asa fel incats a beneficieze de stimulant pana la 3 ani ai copilului?
Cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani? Sau cu 30 de zile, respective va benefica ea de luna tatalui + stimulent?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 21 Februarie 2017
Cu cel putin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)