avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizarea casei de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizarea casei de marcat

SRL ,ob de activitate comert cu ridicata a mat de constructii.
La vanzarea catre PJ ,se emite factura si chitanta pt plati cash iar pentru platile cu cardul emit factura si chitanta de la POS .(este corect?)
Ocazional societatea vinde si la PF ,pentru platile cu cardul ,emit factura ,bon fiscal( card), si chitanta pos.(este corect?).
Societatea nu are ca obiect de activitate vanzarea cu amanuntul. Nu stiu cum sa procedez corect la incasarile cu POS. CE DOCUMENTE SE ELIBEREAZA CLIENTILOR LA PLATA CU POS atat la PJ cat si la PF? Va rog sa ma lamuriti.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2017
ciugureanumihaela, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Plata cu cardul yvm yvm Buna ziua O persoana fizica poate plati cu cardul factura de marfa ce i s-a emis ? Precizez ca unitatea vanzatoare are casa de marcat. (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata persoane fizice Intermediar unic Intermediar unic Care este varianta corecta pt vanzare catre persoane fizice. Societatea este autorizata sa vanda \"cu ridicata\", dar avem ocazional clienti pers. fizice, ... (vezi toată discuția)