avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie anticipata

-Buna ziua ,
V-as ruga sa-mi spuneti daca la emiterea deciziei de pens. anticipata partial ,nu a fost calculata corect toata perioada lucrata in gr.2 , cf. datelor inscrise in carnetul de munca , ulterior depunand si adeverinta cu perioada lucrata in aceasta grupa , cand se va face recalcularea ? Dupa depunerea documentului, sau la limita de varsta ?
( ,, ulterior " insemnand pana in 30zile de la emiterea deciziei)
- Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? tgf tgf va rog pute-ti sa-mi spuneti daca am dreptul la pensionare? nascut 18.12.1954 am vechimea urmatoare: incadrat 08.03.1974 incetat 08.06.1974 incadrat ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dorel13 dorel13 Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)