avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de identitate. Credit facut pe numele meu. Furtul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de identitate. Credit facut pe numele meu. Furtul datelor.

Buna ziua,
Revin in continuare cu aceeasi problema, furtul datelor cu, caracter personal pe care am semnalat-o si in postarile anteriorare.
Momentan, din Octombrie se tot ocupa, s-a deschis dosar penal pe numele IFN-ului care a acordat creditul unei persoane necunoscute folosindu-se de CNP-ul meu. In momentul de fata politia inca nu imi da niciun raspuns doar investigheaza. Problema e urmatoarea. La sfarsitul lunii August am fost contactat de catre IFN-ul respectiv pentru a mi se oferi o cale amiabila si ca intr-adevar nu sunt eu persoana care are creditul si ca ar trebui sa ne intalnim sa discutam fata in fata termenii respectivi. Cum era de asteptat nu a mai revenit cu un apel. Eu figurez rau platnic in biroul de credite si din cauze unor hoti, nu pot imprumuta niciun banut de la banci. In audierea de la politie am cerut daune morale in valorea de o suma chiar mica pentru ceea ce se intampla. Nu se mai termina si nu stiu ce sa fac. Sa fiu scos din biroul de credite, si pentru neplacerile provocate, fara nicio ezitare doresc daune morale.

As dori un sfat daca se poate. Cum mentionam si in postarile trecute. Am 20 de ani si nu ma ajuta nimeni si nu stiu ce sa fac, pentru ca numai suport aceasta situatie.

Multumesc anticipat, rog seriozitate si imi cer scuze pentru dimensiunea textului.

Alte discuții în legătură

Furt de identitate pentru obtinere credit kamelia25 kamelia25 O persoana necunoscuta a contractat,la o societate de creditare,un imprumut in numele meu.Ptr. furtul de identitate am depus o plangere penala,iar societatea ... (vezi toată discuția)
Furt identitate si credit in numele meu Gociu_g Gociu_g Buna seara. Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit fals nixx nixx Buna ziua, Sunt in situatia de a fi executat silit pentru un presupus credit pe care l-as fi luat de la un IFN(cel mai IFN) in 2014,in conditiile in care eu ... (vezi toată discuția)