avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de identitate pentru obtinere credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de identitate pentru obtinere credit

O persoana necunoscuta a contractat,la o societate de creditare,un imprumut in numele meu.Ptr. furtul de identitate am depus o plangere penala,iar societatea creditoare o sesizare catre Politie.In situatia data,societatea de creditare are dreptul sa comunice catre Biroul de credit situatia presupusului meu imprumut?Totodata au dreptul ca in notificarile ptr.sumele restante pe care le primesc la adresa de domiciliu sa-mi expuna CNP-ul in fereastra de destinatar?
Cel mai recent răspuns: kamelia25 , utilizator 15:07, 24 Februarie 2016
Daca va prejudiciaza prin raportarea dvs. la biroul de credite, puteti sa solicitati daune materiale si/sau morale in instanta.
In ceea ce priveste CNP-ul, atata timp cat notificarea ajunge in cutia dvs de scrisori, nu exista vreo problema. Problema era daca afisau pe site CNP-ul dvs. sau o situatie similara.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate. credit facut pe numele meu. furtul datelor. StefanW StefanW Buna ziua, Revin in continuare cu aceeasi problema, furtul datelor cu, caracter personal pe care am semnalat-o si in postarile anteriorare. Momentan, din ... (vezi toată discuția)
Un decedat care are vreo datorie figureaza la biroul de credit? elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa-mi spuneti daca o persoana care are datorii la vreo banca sau la un IFN si a decedat mai figureaza, dupa deces, la Biroul de Credit. ... (vezi toată discuția)
Stergerea din biroul de credit! onuzza2005@yahoo.com onuzza2005@yahoo.com Buna ziua! Am problema cu o societate financiar nebancara, care din cauza unor restante ce nu au fost facute din rea credinta, dar care pana la urma au fost ... (vezi toată discuția)