avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala abandon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala abandon

am primit de la fosta sotie o notificare referitoare ca in termen de 15 zile sa platesc o suma cu titlu de alocatie ptr minora noastra. ,iar in situatia in care nu voi da curs acestei notificari va formula plangere penala de abandon.
Mentionez ca am stopat plata catre fiica mea datorita faptului ca am avut un credit in franci luat impreuna cu fosta mea sotie( ,dar ea nu figureaza ca si coplatitor )si nemai avand resursele financiare necesare platii am intrat in executare silita.alte surse de venit nu am.Va rog sa-mi spune-ti care sunt repercursiunile daca ma imi va face plangere de abandon.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Privati de dreptul lor spiridon vasilica spiridon vasilica Buna ziua! Iata o situatie destul de dificila si imposibil de rezolvat pentru mine, cel putin acum,cand nici nu mai pot sa judec prea limpede si nu stiu unde ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere omama omama Buna ziua,am divortat in 2012,dupa pronuntare instanta a decis ca minorul sa ramana la domiciliul tatalui,iar eu sa platesc o pensie de intretinere de 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara din somaj ADANNA ADANNA In cazul in care imi vine prin posta pensia alim din somaj ptr luna in curs, ptr ca asa mi-au zis ca vine, doar ptr luna in curs, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)