avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Calcul salar functionar public.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Calcul salar functionar public.

Buna ziua, am participat la un concurs de referent clasa III, grad profesional superior si l-am promovat. Data angajarii va fi 1 martie. Eu am discutat despre salariul de incadrare, dar inca nu mi-au dat un rapsuns clar. Ati putea sa imi spune-ti cum se calculeaza brutul unui functionar. Eu am lucrat in contabilitate dar niciodata pe resurse umane. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Transformare post din referent in consilier ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua . -referent (clasa III, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat). lucrez ca functionar public ca referent superior clasa 32,gradatia 5 cu ... (vezi toată discuția)