avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa pentru ocupare abuziva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa pentru ocupare abuziva

Am un garaj pe domeniul public, pentru care am incheiat contract cu un serviciu public, cu termen de valabilitate pana in 31.12.2016, cu posibilitate de prelungire pana in 15 .10.2017, daca indeplinesc conditiile prelungirii, adica ci la adresa si talon autoturism. In caz contrar dupa 15 .10 2017 conform unui Hcl se plateste taxa de ocupare abuziva a domeniului public incepand cu data expirarii contr- 15 oct. Intrebarea mea este: pot plati acum taxa de ocupare abuziva daca nu indeplinesc conditiile de prelungire sau trebuie sa astept pana dupa 15 oct?

Alte discuții în legătură

Un salariat al institutiei noastre (personal cintractual) a solicitat ... BOSKY BOSKY Un salariat al institutiei noastre (personal contractual) a solicitat anul trecut continuarea activitatii dupa indeplinirea cumulativa a conditiilor de varsta ... (vezi toată discuția)
Demolare garaje situate pe spatiu public GrRadu GrRadu Buna ziua! Adresez o intrebare in numele a aprox 15 proprietari ai unor garaje construite pe spatiul public. Pentru acestea am platit anual, timp ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru parcare(garaj) neplatita cerbu21 cerbu21 Care sunt sansele de castig in instanta pentru neplata abonamentului de parcare, in situatia in care nu am primit nicio instintare de neplata de la serviciul ... (vezi toată discuția)