avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa pentru parcare(garaj) neplatita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa pentru parcare(garaj) neplatita

Care sunt sansele de castig in instanta pentru neplata abonamentului de parcare, in situatia in care nu am primit nicio instintare de neplata de la serviciul de taxe si impozite sau seviciul parcari din 2009-2015. De cateva zile am primit o hartie sa ma prezint la serviciul de taxe si impozite pentru a plati retroactiv pentru anii( 2009-2015) suma de aproape 6500 ron reprezentand taxe, dobanzi,penalizari si taxa pentru ocupare abuziva a domeniului public( 60 ron/mp/an) total 1056 ron/an. Garajul este construit cu autorizatie de constructie din fonduri private. legea invocata ar fi HCL NR.25/2010 CLUJ, Astept opinii, recomandari.
Cel mai recent răspuns: cerbu21 , utilizator 11:38, 4 Ianuarie 2016
ati reusit sa aflati ceva? sunt in aceeasi situatie
am platit la,,recalculare,, 4ooo ron.( 5 ani de neplata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa parcare angelina-69 angelina-69 Daca taxa de parcare este 50 lei/an si trebuia platita pana in 31 martie a anului in curs, este legal sa platesc 750 lei/an, pentru anul in curs, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Obligare plată regularizare taxă autorizație alextircovnicu alextircovnicu Vă rog să mă sfătuiți în ceea ce privește următoarea situație. În ianuarie 2013 am obținut o autorizație de construcție și în toamnă am făcut ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)