avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa parcare

Daca taxa de parcare este 50 lei/an si trebuia platita pana in 31 martie a anului in curs, este legal sa platesc 750 lei/an, pentru anul in curs, chiar daca anul nu s-a terminat? In contract nu este trecut cuantumul penalizarilor ! Este posibil sa fie 1500%? Aceasta se intampla in Cluj-Napoca.
Cel mai recent răspuns: cerbu21 , utilizator 13:50, 9 Octombrie 2015
in aceeasi situatie sunt si eu( 6 ani de neplata- 6500 ron) si nu am fost instintat niciodata ca am datorii pentru parcare( garaj),

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru parcare(garaj) neplatita cerbu21 cerbu21 Care sunt sansele de castig in instanta pentru neplata abonamentului de parcare, in situatia in care nu am primit nicio instintare de neplata de la serviciul ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere yume21 yume21 Buna ziua. Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)
Instintare de plata si somatie de la primarie pe impozit 2009 laszlo82 laszlo82 Buna ziua cum spune si titlul am primit de la primarie mai intai o instintare de plata prin care mi se cere sa platesc 929,07 ron impozit pe teren masina si ... (vezi toată discuția)