avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces defaimare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces defaimare

Buna ziua! Cineva a postat un mesaj jignitor la adresa mea, pe un grup public de pe un site de socializare in care a atasat poze cu mine ( fara acordul meu ) si detalii din viata mea privata. Am depus la judecatorie o cerere de chemare in judecata pentru defaimare si am cerut daune morale. Procesul a inceput deja pe fond. Intre timp am realizat ca am gresit si in loc de cerere in judecata pentru defaimare trebuia sa formulez o Actiune in constatare a incalcarii drepturilor la demnitate,imagine si viata privata...mai pot face ceva sa schimb cererea respectiva in actiune in constatare a incalcarii drepturilor mentionate mai sus daca procesul e deja pe fond? Sau trebuie depusa o noua cerere ? Va multumes!

Alte discuții în legătură

Drept civil Cozma27 Cozma27 Buna ziua! Daca am depus o cerere de chemare in judecata impotriva cuiva pentru defaimare si am cerut daune morale, procesul incepand deja, pot face cumva sa ... (vezi toată discuția)
Insulte si jigniri pe o retea de socializare popecsu popecsu As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)
Defăimare pe rețele de socializare. Îl pot acționa în instanță pe făptaș pentru că ne-a făcut de râs? Adrianos113 Adrianos113 Buna. Eu si cu logodnica mea am locuit intr-o chirie la care am fost nevoiti sa renuntam din cauza mutarii locului de munca in alt judet, iar proprietarul in ... (vezi toată discuția)