avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii, avize producere decoratiuni handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii, avize producere decoratiuni handmade

Buna ziua
Am o intrebare...eu produc decoratiuni handmande din hartie si carton, flori de hartie si am cod Caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere. Am nevoie de autorizatie de mediu pentru asa ceva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 15:48, 24 Februarie 2017
Buna ziua,

Puteti sa ii contactati pe cei de la ANPM direct la:
Telefon: 021-207.11.01; 021-207.11.02

Fax: 021-207.11.03

Program functionare: Luni - Joi 8:00 – 16:30; Vineri 8:00 - 14:00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie mediu caen 3299 imike imike Buna Ziua codul caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere, cu legatura acest cod caen obligatoriu autorizatie de mediu? (vezi toată discuția)
Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)