avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Buna ziua sunt angajata in cadrul unei primarii din data de 25.03.2016 pe functia de referent agent agricol functie contractuala,am 7 ani vechime ,studii superioare necorespunzatoare postului si iau salariul minim pe economie adica 973 in luna ianuarie,acum m-i sa dat dispozitie de gestionar ,vreau sa stiu daca sunt platita corespunzator mai ales ca pentru gestionar nu m-i se da nimic in plus(am doi copii in intretinere+sot) va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
sim1ona, utilizator
Cel mai recent răspuns: sim1ona , utilizator 09:34, 2 Martie 2017
Pentru gestionar nu vi se da, ci vi se ia (conform legii trebuie sa vi se opreasca, gradual, o garantie egala cu minim un salariu si maxim 3 salarii nete).
Ce grad profesional aveti? Exista postul contractual de agent agricol II si agent agricol I, dar si Referent II, I si IA. Pe care il ocupati dvs?
Buna ziua in contract scrie referent agent agricol gr 2,multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2017
sim1ona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice iuliurs iuliurs Buna ziua, Sint angajat cu contract de munca la o primarie ca inginer topograf de un an de zile.Am vechime de peste 25 de ani. In ce categorie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)
Director camin cultural -salariul de incadrare arriba1993 arriba1993 In sept.2008, am fost angajata pe baza unui contract managerial pe postul de director de camin cultural in care postul presupune studii superioare. sint ... (vezi toată discuția)