avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere

Buna ziua!

Am si eu urmatoarea problema: in anul 2010 a fost eliberata de catre CNADNR o hotarare prin care au stabilit exproprierea unei bucati dintr-un teren intravilan proprietate personala si acordarea unor despagubiri, cu care am fost de acord, insa care nu au fost achitate niciodata.

In anul 2011 CNADNR a recovat aceasta hotarare pe motiv ca, terenul meu nu se regasea in HG 750/2010, deci nu va fi afectat de lucrari.

Mentionez ca, pe acest teren au fost efectuate lucrarile pe o portiune privind centura Bucuresti.

In anul 2016, urmare a demersurilor efectuate de mine, cei de la CNADNR imi transmit ca, se va expropria suprfata de teren pe care o doreau initial sa o exproprieze plus inca 3 m.p., despagubirile fiind mult prea mici.

Pot sa ma adresez instantei sa mentina prima hotarare de acordare a despagubirilor (din 2010)? Daca instanta spune ca aceasta a fost corect revocata ce pot face?

Multumesc din suflet!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
utillllizator01, utilizator
Cel mai recent răspuns: utillllizator01 , utilizator 15:33, 22 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sa inteleg ca trebuie sa astept sa emita o alta Hotarare de acordare a despagubirilor si apoi pot actiona in consecinta?

Multumesc mult pt. raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere casa StefanL61 StefanL61 Buna ziua Problema este urmatoarea: in vara anului trecut, printr-o Notificare de Expropriere din data de 28.07.2020, emisa de Compania Nationala de Cai ... (vezi toată discuția)
Expropriere teren Contabil2207 Contabil2207 Buna ziua, Detin un teren agricol in extravilanul unei comune. In zona respectiva se construieste o varianta ocolitoare a orasului (centura rutiera) care ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere ... Mirela Ligia Mirela Ligia Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere a unui singur apartament (din 5) dintr-o singura constructie ( ni se spune ca suntem un ... (vezi toată discuția)