Am si eu urmatoarea problema: in anul 2010 a fost eliberata de catre CNADNR o hotarare prin care au stabilit exproprierea unei bucati dintr-un teren intravilan proprietate personala si acordarea unor despagubiri, cu care am fost de acord, insa care nu au fost achitate niciodata.
In anul 2011 CNADNR a recovat aceasta hotarare pe motiv ca, terenul meu nu se regasea in HG 750/2010, deci nu va fi afectat de lucrari.
Mentionez ca, pe acest teren au fost efectuate lucrarile pe o portiune privind centura Bucuresti.
In anul 2016, urmare a demersurilor efectuate de mine, cei de la CNADNR imi transmit ca, se va expropria suprfata de teren pe care o doreau initial sa o exproprieze plus inca 3 m.p., despagubirile fiind mult prea mici.
Pot sa ma adresez instantei sa mentina prima hotarare de acordare a despagubirilor (din 2010)? Daca instanta spune ca aceasta a fost corect revocata ce pot face?
Expropriere casa
StefanL61
Buna ziua
Problema este urmatoarea: in vara anului trecut, printr-o Notificare de Expropriere din data de 28.07.2020, emisa de Compania Nationala de Cai ... (vezi toată discuția)