Buna ziua,pt.verificarea instalatiei de gaze a blocului se cere proiectul initial al instalatiei de gaz ,pt fiecare sc.in parte, montarea de senzori de gaz, dovada ultimei verificari. Blocul este construit in 1969 iar proiectul nu mai exista sau nu am avut asa ceva.Am contactat o firma care face si proiectul si monteaza si senzorii de gaz,dar in bloc avem si apartamente racordate separat,cu contoar individual.Aici au aparut discutii "De ce sa platesc pt.proiectul instalatiei comune de gaz ,mie nu mi a platit nimeni pt.proiectul meu individual !"
INTREBAREA ESTE :Cum pot sa ii fac sa inteleaga ca atata timp cat instalatia de gaz comuna trecece prin ap.respectiv,fiecare proprietar care are contoar individual are obligatia sa plateasca pt.proiectul la instalatia comuna de gaz ???? Exista cumva o lege ? Va multumesc anticipat !!!!!!!!!!!!!!!#-o
Pai chiar dv. ati scris argumentul.
Vechea instalatie de gaze trece si prin apartamentul lor, iar daca si-au modificat aprovizionarea cu gaze pentru centrala, cota-parte de proprietate pe vechea instalatie n-au cedat-o, n-au vandut-o, asa ca orice se refera la proprietatea comuna ii afecteaza si pe ei.
Platesc pentru cota-indiviza de proprietate, nu pentru folosinta.