avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... criterii acordare bursa studiu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

criterii acordare bursa studiu

Buna ziua,

Va rog frumos, sa-mi spuneti ce criterii trebuiesc indeplinite pentru ca un copil de clasa a sasea sa beneficieze de bursa de studiu. A avut media generala 9.21 si media 10 la purtare. Ce acte sunt necesare si ce cuantum are aceasta bursa? Este conditionata aceasta bursa de venitul familiei? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
denisenegoita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 28 Februarie 2017
Elevul trebuie să aibă media peste 7 şi nota 10 la purtare.

Acte:
-adeverințe de venit de la locul de muncă a părinților din care să reiasă salariul net pe ultimele 3 luni sau
-declaraţie pe proprie răspundere la notariat a părintelui care nu realizează venituri
-adeverință de venit de la Administrația Financiară
-copie certificat de naștere copil/copii
-copie carte de identitate părinți

Venitul net lunar pe membru de familie nu trebuie să depășească suma de aprox. 1060 lei.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Acordare burse școlare Maria Uceanu Maria Uceanu Bună ziua, Am o întrebare cu privire la un text de lege privind acordarea burselor. Cu excepția elevilor din clasele a-IX-a, în semestrul al-II-lea nu se ... (vezi toată discuția)
Bursa de ajutor social sil73 sil73 Am un copil in plasament, elev in clasa a Va, cu grad de handicap III, epilepsie, si am solicitat bursa de ajutor social de la scoala unde frecventeaza ... (vezi toată discuția)