avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum inmatriculez o masina in romania daca aceasta este ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum inmatriculez o masina in romania daca aceasta este pe bulgaria?

Buna seara am cumparat o masina inmatriculata pe bulgaria pe persoana fizica, acesta a vandut masina unei doamne apoi doamna aceasta a vandut.o unui tip de la care am luat.o eu intre dansa nu s.a facut niciun contract sau procura la fel si intre mine si tip, dansa are procura pe numele ei, mentionez ca ei am cartea talonul asigurare si procura doamnei, eu ce ar trebui sa fac sa inmatriculez masina in romania? Sper ca am fost destul de explicit

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)
Problema înmatriculare masina Catalinnn2003 Catalinnn2003 Buna ziua! Am cumpărat în luna septembrie al anului acesta un Passat. La cumpărarea mașinii mi s.a oferit fiscal + contract de vânzare-cumpărare. Mi.am ... (vezi toată discuția)