avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema înmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema înmatriculare masina

Buna ziua! Am cumpărat în luna septembrie al anului acesta un Passat. La cumpărarea mașinii mi s.a oferit fiscal + contract de vânzare-cumpărare. Mi.am trecut mașina la primărie, am făcut toate demersurile pentru înmatriculare și surpriza... La înmatriculare mi s.a spus că nu mă pot ajuta la înmatricularea mașinii fiindcă au primit "un semnal" din Bulgaria (așa mi s.a adresat domnul de la ghișeu) și că îmi vor trimite dosarul la serviciu investigații criminale. Am fost la poliție la serviciul rutier, mi s.a comunicat faptul că autovehiculul nu a fost furat și nici nu este sub sechestru.. de aduci nu am mai primit niciun răspuns.. sa fi fost oare implicată intr.un accident/furt? Mașina a fost adusa in tara in 2017, eu fiind al 4-lea proprietar, deci clar mașina a mai trecut prin 3 înmatriculări până să ajungă la mine.(proprietarii sunt scriși în cartea mașinii) Ce soluții ar exista? Sa dau in judecata proprietarul de la care am luat.o sau pe primul proprietar care a adus.o personal din Bulgaria? Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
Catalinnn2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalinnn2003 , utilizator 21:20, 1 Ianuarie 2024
Nu sunt vechii proprietari in culpa
Desfasurati demersuri oficiale la serviciul inmatriculari pentru urgentare comunicare documente
Va mulțumesc pentru răspuns! Deci dumneavoastră incercati sa-mi explicați că va trebuii in continuare sa le mai fac vizite celor de la înmatriculări?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina declarata furata 0v11 0v11 Salut! Inainte de toate țin sa precizez ca sunt la prima postare pe un forum si imi cer scuze daca trebuia sa pun intrebarea in alta categorie a ... (vezi toată discuția)
Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)