Salut! Inainte de toate țin sa precizez ca sunt la prima postare pe un forum si imi cer scuze daca trebuia sa pun intrebarea in alta categorie a forumului.
In 2014 am cumparat un autoturism dintr.un parc auto din Constanta.Autoturismul a fost vandut de un domn din Ploiesti unuia din Buzau. Mai exact a fost dat la schimb pe niste struți.Mentionez ca schimbul s.a facut cu contract de vanzare-cumpărare. Domnul din Buzau la randul lui a vandut autoturismul in Constanța de unde ulterior l.am cumparat eu. Neavând bani pentru plata timbrului de mediu l.am cautat pe primul proprietar din ploiesti pentru a obtine o procura. Cand am ajuns in ploiesti mi.a zis ca el vrea masina inapoi ca domnul din Buzau l.a "pacalit" cu struţii. In.conditiile mentionate am.ales sa inmatriculez masina in Bulgaria. Astazi 25.09.2017 am vrut sa inmatriculez masina in Romania si am avut surpriza sa aflu ca masina a fost declarata furata. Probabil a declarat.o furata dupa ce am fost la el in Ploiesti pentru procura. Mentionez ca am toate contractele de vanzare-cumparare de la domnul din Ploiesti la domnul din Buzau si mai departe catre parcul auto din Constanta si copie dupa buletinul domnului din Ploiesti. Cand am facut certificatul de autenticitate la R.A.R nu mi s.a spus despre nici o problema.Abia cand am fost sa iau numerele.
Ce pot sa fac un situatia asta? Va rog ajutati.ma cu sfaturi. Multumesc!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Desfasurati demersuri pentru solutionare amiabila cu persoana care a declarat vehiculul furat
Astfel de spete sunt complexe ,solutionarea lor dureaza de regula mult timp,in care vehiculul este restrictionat a circula pe drumurile publice
Avand in vedere ca practic problema este complexa vanzator+domnul cu strutii +dv,,posibil ca solutionarea sa ajunga sa fie declinata in favoarea instantei de judecata
Multumesc pentru raspuns. Nu este posibil sa mi se elibereze un certificat provizoriu cu mentiunea ca autovehiculul este suspect de a fii furat,pana la finalizarea anchetei?
Cum pot sa aflu cine a declarat furtul?
Am luat legatura cu proprietarul initial.E posibil ca acesta sa fii declarat furtul dupa vanzarea autovehicului pentru a incasa banii de la polita casco. In acest caz domnul respectiv a comis o infractiune?
Furt masina
pdmarian
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: sunt in constructie cu o casa in regie proprie si de curand echipa de constructori a fugit cu ... (vezi toată discuția)