avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanţă preşedinţială legături personale cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanţă preşedinţială legături personale cu minorul 2 ori 4 ore pe luna

Buna ziua,

Am si eu intrebare daca e normal ca o instanta sa-mi acorde un asemenea programm de legaturi personale cu un minor de 11 ani.
Incet numai stiu ce sa mai fac, incep sa renunt la copil de tot !

Ora estimata: 08:30
Complet: C 7 minori si familie - 2017
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul XXXX XXX în contradictoriu cu pârâta XXXX XXXXX şi în consecinţă : Stabileşte un program de vizitare a minorului XXXX XXXXX, născută la data de XX..2006, în favoarea reclamantului, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.XXX/225/2016, după cum urmează: - în prima şi a treia săptămână din fiecare lună, în ziua de sâmbătă, începând de la ora 14,00 până la ora 18,00, minorul urmând să fie luat şi adus la domiciliul pârâtei de către reclamant. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunţare, ce se va depune la Judecătoria Dr.Tr.Severin. Pronunţată în şedinţa publică din data de 22.02.2017.
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:02, 24 Februarie 2017
Daca nu vi se pare normal ,folositi-va de calea de atac.
Eu nu înțeleg, vi se pare bun sau rău acest program de vizitare?
8 ore pe luna cu copilul, cum credeti ca I se pare?
Asa a decis instanta, doar trebuie sa respectam legea when, nu? Si instanta a avut cu siguranta in vedere interesul superior al copilului, avand in vedere ca traim intr-un stat de drept, nu?
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
gi-jane2, moderator
Asa a decis instanta, doar trebuie sa respectam legea when, nu?

Normal ca da, si tot instant a decis ca in termen de 5 zile poate face apel
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Apel sau recurs? ankalupu ankalupu care este diferenta dintre apel si recurs? apelul se bazeaza pe aceleasi art cpc ca si recursul? (vezi toată discuția)
Modificare program de legaturi personale cu minorul Florin111 Florin111 In fapt ,acum un an am primit urmatorul program:''Obliga pe parata sa permita reclamantului sa aiba legaturi personale cu minorul , in sensul de a-l vizita la ... (vezi toată discuția)
Program de vizita tzapone tzapone Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. In momentul in care hotararea tribulalului este urmatoarea: \": Admite apelul declarat împotriva sentinţei civile ... (vezi toată discuția)