avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbarea permisului auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbarea permisului auto

La data de 11 08 2016 mi-a fost retinut permisul de conducere auto in vederea cercetarii producerii unui accident de circulatie cu victima ranita usor. Mi s-a eliberat o dovada de circulatie pt 15 zile care se poare prelungi repetat. Peste 1 luna imi va expira termenul de valabilitate a permisului de conducere. Ce trebuie facut in vederea reinnoirii permisului. Presupun ca dupa expirarea permisului nu mi se mai poate da dovada de circulatie, iar cercetarea nu s-a incheiat desi au trecut deja 6 luni. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere auto la expirarea termenului de valabilitate Bora Irina Bora Irina La data de 11 08 2016 mi-a fost retinut permisul de conducere auto in vederea cercetarii producerii unui accident de circulatie cu victima ranita usor. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Eliberare dovada inlocuitoare permis auto danbilzerian danbilzerian Buna ziua, In urma unui accident pe care l-am provocat in urma cu aproximativ 100 de zile m-am ales cu un dosar de cercetare penala, si cu permisul de ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie Amhro Amhro Buna ziua, acum 11 zile am produs un accident auto (neacordare de prioritate) cu victime (o persoana ranita) si mi s-a retinut permisul, eliberandu-mi-se o ... (vezi toată discuția)