avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada circulatie

Buna ziua, acum 11 zile am produs un accident auto (neacordare de prioritate) cu victime (o persoana ranita) si mi s-a retinut permisul, eliberandu-mi-se o dovada de circulatie pentru 15 zile, pe care doresc s-o prelungesc, insa:
- Nu stiu daca mi s-a deschis dosar sau nu (iar daca s-a deschis, nu stiu numarul)
- Nu ma pot interesa la Parchet - au o actiune de protest si nu lucreaza cu publicul
- Nu pot repara nici masina (CASCO), pentru ca asiguratorul cere procesul verbal de la Politie, pe care nu il am (singurele acte eliberate de politie sunt dovada de circulatie si cea de reparatie)
Multumesc pentru orice sfat imi puteti da!
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
Amhro, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)
Permis auto buzdu buzdu Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident auto - la curtea de apel sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am avut un accident auto cu victime (o persoana ranita) in 2016. Accidentul s-a intamplat din cauza mea (neacordare de prioritate). S-a ... (vezi toată discuția)