avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... lnformatii retinute de provider-ul de internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

lnformatii retinute de provider-ul de internet

Buna ziua,

sa spunem ca politia cere unui internet provider datele unui ip anume (cine a avut ip-ul respectiv). internet provider-ul are date despre un IP de la data prezenta pana la 6 luni in urma, sau un an sau identitatile sunt pastrate integral de la alocare (sa zicem 5 ani in urma) pana la data curenta?

UPC, spre exemplu, ce politica are in acest sens?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:43, 23 Februarie 2017
Daca Politia ar aplica strict legile de piraterie informatica, 10-20% din populatia tarii ar fi la inchisoare din acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura comunicare ip-uri Vulturudac Vulturudac in caz de accesare ruter fara drept de catre persoane straine,in cat timp e obligat furnizorul de net sa puna la dispozitia beneficiarului ip-urile care s-au ... (vezi toată discuția)
Scuzele juridice. categoric categoric Poti sa scapa in Romania cu scuze juridice gen: -nu am violat-o, am facut sex din initiativa ei si am batut-o dupa pentru ca mi-a zis ca il are pe ... (vezi toată discuția)
Întrebare aflare identitate internet dinosaurustt dinosaurustt Se dă următoarea situaţie fictivă: Un individ comite o infracţiune online(să zicem că o comite la ora 08:07 în data de 27 august 2005) SRI află ... (vezi toată discuția)