avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insertie dupa revenirea din concediul de crestere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insertie dupa revenirea din concediul de crestere

Buna ziua. Am cunoscut o mamica in parc care sustine ca ia insertie pentru copilul ei cu handicap grav, chiar daca acesta are deja 3,5 ani. Cica o noua lege acorda parintelui in situatia ei dreotul sa primeasca insertie PENTRU UN AN, daca revine la munca cu 60 zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 3 ani. Care este legea in cauza va rog? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 23 Februarie 2017
OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil carmen1975 carmen1975 Buna seara. Vreau sa intreb referitor la stimulentul de insertie, urmatoarea situatie: am optat de la inceput pentru CCC pana la 2 ani, trebuind sa revin la ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca din concediu crestere copil cu handicap Thy77 Thy77 Eu sunt in concediu crestere copil pana la 3 ani...daca revin la munca mai inainte cu 60 de zile sa facă 3 ani primesc 600 lei inserție pana face 4 ani?dar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)