avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua, pot refuza intrarea in concediul de maternitate si sa intru direct in concediu crestere copil?
Daca imi dau demisia inainte de a naste, mai beneficiez de gratuitate la nastere?

Alte discuții în legătură

Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de indemnizatie de maternitate daca demisioneaza de la firma unde este angajata? cimpineanuromeo cimpineanuromeo Buna Ziua! sora mea este insarcinata in ultima luna si doreste sa demisioneze de la firma unde este angajata.Intrebarea mea este daca ea a realizata 12 stagii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)