avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune bufet suedez
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune bufet suedez

Buna ziua, as dori cateva informatii cu privire la gestiunea unui bufet sudez, care e mai mult decat sudez. :)
Concret, intr-un restaurant, se prepara vreo 3 feluri de ciorbe, 5 feluri principale, 5 salate, etc. Prin autoservire, un client ia din toate preparatele, care NU SUNT PORTIONATE. Aici apare problema: cum se inregistreaza cantitatile de produse finite? In kg?( Implicand un pret de vanzare pe kg, si nu pe buc? :(( )
Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila. mona1928 mona1928 buna seara am preluat contabilitatea la un chiosc care fabrica hot dog si sandwich-uri , produce lunar si vinde tot atat 440 /550 buc dintre cele ... (vezi toată discuția)