avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decaratii fiscale neplatitori de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decaratii fiscale neplatitori de TVA

Buna ziua,

Apelez la expeienta dumneavoastra in ajutorul demararii activitatii societatii mele.
Am o societate SRL fondata in 2012 insa pana acum nu am avut activitate, doar depun D100 pe 0. Societatea este Neplatitoare de TVA.

Activitatea este de consultanta in RAMBURSAREA DE TVA EXTERN.

Am reusit sa am un client permanent incepand din MARTIE.
Intrebarile mele sunt :

-pot emite facture din martie sau mai trebuie sa anunt ceva la ANAF ?

sumele ce vor fi facturate nu sunt mari, poate 200-300 lei lunar ,asta la inceput de drum, si de aceea nu stiu daca imi pot permiet lunar consultanta unui contabil expert.

Ce declaratii trebuiesc depuse lunar pentru o societate Neplatitoare de TVA sau unde ma pot uita exact si daca le pot depune eu prin semnatura mea digitala pana la o anumita suma ?

va multumesc si cer celor experti sa nu ma ia in ras.





Alte discuții în legătură

Sold tva gina.lucia gina.lucia Pentru o societate la care depun decl la trimestru am cerut rambursarea TVA-ului in decontul din 09.2014 si banii mi-au intrat in februarie 2015. In ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)