avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poza furata și postata pe foarte multe site-uri.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poza furata și postata pe foarte multe site-uri.

Buna ziua,

In urma cu aproximativ 10 ani cand exista site-ul de socializare ''hi5'' cineva mi-a furat poza de pe profil si a postat pe un site care aparuse atunci de '' cocalari ''. Aceasta tema cu cocalari a luat amploare si a inceput tot mai multa lume sa discute despre asta si totul a inceput in momentul cand emisiunea de la rai dar buni prezentata de prezentatorul actual in perioada acea a ''dezbatut'' si el aceasta tema si a fost prezentata si poza mea pe ecran bineinteles fara acordul meu.

Nu am reactionat atunci tocmai ptr ca nu imi plac discutiile publice si toate nebuniile care se intampla la televizor.Am crezut si am sperat ca a fost un moment,un ghinion si va trece dar au trecut atatia ani si in fiecare an apare pur si simplu si toata lumea isi bate joc de mine cum stie mai bine.

Intrebarea mea este: Se poate lua o poza cu o persoana si sa o asociezi ,sa iti bati joc cum vrei tu ?

Stiu ca anumiti indivizi din spatele unui calculator cu un blog pe care nu il citeste ''nimeni'' nu ai cum sa il prinzi dar trusturi precum Prima TV,Cronica carcotasilor,Radio ZU TIMESNEWROMAN, Antena 2

Am facut o cautare dupa poza pe google si imi da rezultat 17 pagini iar fiecare pagina contine 10 site-uri ,bloguri si diverse .

Poza despre care vorbesc este făcuta la un revelion cu prietenii si era opulenta di cauza aurului.

Multumesc anticipat pentru raspuns.


Cel mai recent răspuns: alin2017 , utilizator 17:03, 23 Februarie 2017
link cu poza ai?

cei de la tv sunt acoperiti in tot ceea ce utilizeaza, prin ToS(terms of service) ale siteurilor publice
poti dovedi altfel?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce alte siteuri interesante mai vizitati? Alin Popescu Alin Popescu Eu, spre exemplu, intru destul de des pe urmatoarele: blog cu informatii despre seriale tv http://www.tvblog.ro blog cu informatii din lumea ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)
Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)