avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa timbru auto platita in iulie 2016!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa timbru auto platita in iulie 2016!

Am cump o masina inmatriculata in Ro ,eu fiind al 3 proprietarMasina a fost inscrisa in 2011,vinduta in 2013-cind primul proprietar si-a recuperat taxa -imediat dupa ce cel de al 2 lea a inmatriculat-o!Eu am cump de la al 2 lea si am platit la rindul meu tx de timbru de 3120lei in 2016!Cum imi pot recupera taxa platita de mine!Masina e adusa din Belgia...:) Va multumesc anticipat si astept sfatul dumneavoastra!:)
Cel mai recent răspuns: liv957 , utilizator 07:50, 27 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!Exista opinii ca taxa se recupereaza doar la prima inmatriculare,indiferent de numarul celor care o cumpara anterior primei inmatriculari,voi merge la un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare horatiu1972 horatiu1972 Buna ziua! O persoana mi-a adus o masina din Belgia in decembrie 2006. Eu sint primul proprietar in tara, dar taxa de inmatriculare este pe numele celui ce ... (vezi toată discuția)