avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doscuti juridice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Doscuti juridice

BUNA ZIUA VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU O INTREBARE ... AM UN FRATE CARE DOR CE A INPLINIT 18 ANI IN IANUARIE PE 16 ... A FOST Arestat si sa eliberat, are aproximativ 2 luni si ceva si acuma a facut o talharie iar si o tentativa de talharie la luat cu mandat de perchezitie de la ora 5 dimineata lau audiat o zi intreaga si ia dat arestare pentru 24 de ore ca sal prezinte la procuror ..
AR PUTEA SA SCAPE VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS ... ATENTIE ARE COADA 1 AN SI 8 LUNI ... VA MULTUMESC MULTT
Cel mai recent răspuns: Giurem , utilizator 18:32, 23 Februarie 2017
E greu de spus.
Fiind minor la data comiterii faptei ar putea avea sanse dar mai are probleme penale...anterioare...

Ar putea avea insa sanse la o pedeapsa cu suspendare daca avocatul va reusi sa convinga instanta ca nu va mai comite noi infractiuni.Va avea insa o sarcina foarte dificila...
Multumesc mult. Da a mai avut probeleme anterioare adica inainte sa fie arestat primadata dar de cand a fost eliberat acum 2 luni are talharia aceasta si tentativa de talharie .. . Si daca ar fi cam cata pedeapsa ar primi asa in mare?
Multumesc mult. Da a mai avut probeleme anterioare adica inainte sa fie arestat primadata dar de cand a fost eliberat acum 2 luni are talharia aceasta si tentativa de talharie .. . Si daca ar fi cam cata pedeapsa ar primi asa in mare?
Si se ducea si la semnat daca are suspendare poate sai mai dea acum tot suspendare? Va multumesc din suflet
Doamnu avocat cam cata pedeapsa iar da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Talharie Cristina711 Cristina711 Revin cu inca o intrebare in cazul celor 2 persoane care au savarsit infractiunea de talharie. Este posibil ca pedeapsa aplicata sa fie diferita ? Adica, e ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar inaflo inaflo buna ziua ,as dori si eu sa aflu ce sanse are fratele meu sa fie eliberat din arest preventiv este acuzat de proxenetism si privare de libertate,am sa va pov ... (vezi toată discuția)