avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lipsa rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lipsa rovineta

Poate politia rutiera sa-ti aplice amenda pt. lipsa rovineta? Azi am fost oprit de un echipaj de politie ( au venit dupa mine cu semnale luminoase) pe motiv ca nu am rovineta valabila. Mi-au intocmit proces, nu mi l-au dat pe motiv ca masina este inmatriculata pe firma si ca v-a fi trimisa ( procesu verbal) la adresa societatii. Nu stiu ce scrie in proces, nu am fost intrebat daca am mentiuni, Mentionez ca pe portiunea de drum dintre casa si unde am fost oprit nu am avut posibilitatea de unde sa cumpar rovineta. Nu prea circul cu aceea masina si de aceea nu am rovineta. Obisnuiam sa cumpar doar pentru ziua in care circulam pe o portiune de drum unde este obligatorie. Stiam ca , chiar daca treci pe la control si esti filmat ai timp sa-ti cumperi rovineta pana la miezul nopti, ca si in cazul podului de la Fetesti. Sa fi stiut gresit? Multumesc pt. raspuns.

Alte discuții în legătură

Depasire linie continua fara a depasi axul drumului=permis supendat vali1982 vali1982 Buna ziua! Azi ma intorceam de la munca si circulam pe un pod cu doua benzi pe sens..doar ca cele doua sunt despartite de o linie continua. A doua banda e ... (vezi toată discuția)
Obligatiile politistului kuky666 kuky666 un politist de la rutiera are voie sa fie si operator radar si agent constatator din moment ce este singur in masina? (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie incalcare marcaj dublu continuu luciandan luciandan Buna ziua, In data de 11.01.2014, in jurul orei 2:30AM (noaptea) circuland dintre strada C-tin Ghercu catre Soseaua Orhideelor (Bucuresti), am evectuat ... (vezi toată discuția)