Am lucrat mai bine de 2 ani si jumatate pentru o companie cu CIM pe functia de referent economist. Probleme cu compania in sine nu prea am avut... mai mult probleme cu sefa, care, ca majoritatea romanilor ajunsi sefi, ba te iau in brate, ba te lasa... A fost, sa ii zicem o lupta de orgolii care la sfarsitul colaborarii a lasat urme pe cartea mea de munca. Dupa 2 ani si ceva, acelasi angajator isi schimba denumirea, compania fiind preluata de o alta, acelasi personal, acelasi sediu, alt nume... ma rog, cunoasteti procedura... Dupa o luna si ceva de la acest moment am ales sa plec la actualul loc de munca si am demisionat. Asta se intampla anul trecut in noiembrie. Logic ar fi fost ca la incheierea raporturilor de munca sa primesc decizia de incetare a CIM prin acordul partilor... nici vorba. Nu numai ca nici acum nu am aceasta decizie, dar am solicitat eiberarea cartii de munca si am primit-o... dupa vreo 4 luni. Aici surpriza (imi pare rau ca nu pot atasa si un scan): figureaza urmatoarele date: incadrare in munca la data de 1 noiembrie 2008 conform CIM nr. xxx din 1 noiembrie 2008, apoi tot pe 1 noiembrie modificat incadrarea pe baza actului aditional nr. 1 din data de 24 februarie 2009, de la referent economist la referent, desi eu eram in ultimul an de facultate (aici sunt urmele orgoliului sefei mele), apoi ultima inregistrare pe 4 decembrie 2008 incetarea raportului de munca pe baza deciziei nr. xxx pe care nu am primit-o! Hai sa zicem ca pot trai fara decizie, desi pentru fiecare contract de munca de pana acum am CIM propriu-zis, aditionale, fisa postului si decizia de incetare... Dar cum Dumnezeu a putut sa inregistreze, sa semneze si sa stampileze cineva de la ITM pe 1 noiembrie 2008 un act aditional din 24.02.2009??? Si cine a semnat acel aditional in numele meu, pentru ca eu NU! Habar nu aveam de acest aditional, nu am semnat, evident, nu am nici un exemplar! Ce ziceti de asta!?
Cel mai recent răspuns:
ContSters24933 , utilizator
23:24, 11 Septembrie 2009