avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt terorizata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt terorizata

Buna ziua am facut pe numele bunici mele abonament a orange suma era de 980 lei insa cu credit express a ajuns la 2800 am platit 1800 au mai ramas 1200 problema e ca o terorizeaza cu telefoane daca azi depune de ex 2 mil a doua zi e sunat. A iar eu am platit 800 lei iar dupa iau dat msg ca trm in instanta iam sunat si. Mi. Au zis ca la ei nu figureaza plata si le. Am trm chitanta prin fax ei tot ameninta ca ii pun oprire pe pensie, au dreptul? Mi se pare absurd pentru ca ea nu sa dus cu cuponu practic nu a dovedit si nu a garantat ca e o sa faca fata platilor nu? Ce e de facut eu una nu vreau sa. Le. Mai platim
Cel mai recent răspuns: Lauraqqq , utilizator 22:37, 23 Februarie 2017
Help

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefon Independent_dnny Independent_dnny Buna ziua! Am si eu o problema si am nevoie de un raspuns. Am avut un abonament la Cmte, actuala Telekm. Nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc din cauza ... (vezi toată discuția)
Datorie dscumpitza dscumpitza Buna! Vechea poveste. Am facut abonament in ianuarie 2007 la orange, iar in 2011, decembrie, am platit ultima factura, desi aveam contract pe inca aproximativ ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)