avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Elemente obligatorii ale unui document de plata.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Elemente obligatorii ale unui document de plata.

Sunt in proces cu recuperatorii de credite bancare. Eu nu am mai platit nimic din anul 2012. Ei ma acuza ca am facut o plata prin paypoint. Ce elemente obligatorii trebuie sa aiba o chitanta paypoint?....nu trebuie sa fie si semnatura celui care plateste? Cum pot sa dovedesc ca nu am efectuat eu plata? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
ninetaradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:52, 24 Februarie 2017
Nu cer semnatura si eu platesc prin paypont la o firma de recuperari
Cereti detalii despre locatia in care s-a facut plata Paypoint.
Si cereti eventual detalii la locatia respectiva - cine a facut plata.

Pe chitantele Paypoint, fiind emise electronic, nu semneaza nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2017
Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog, un caz mai delicat, banca vrea ne ia casa ca i-am platit ratele doriana83 doriana83 Buna seara, va rog sa ma indrumati si sa ma ajutati in privinta unei probleme cu o familie mai saraca si de la tara, care a facut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Chitanta-elemente obligatorii aleodor27 aleodor27 Ce elemente trebuie sa contina chitanta ce se elibereaza de asociatia de proprietari cand platesti chletuielile? Chitanta ce mi-a fost data luna aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie ContSters194995 ContSters194995 Cum aflu daca o datorie la banca s-a prescris? Am inteles ca e vorba de 3 ani de la ultima plata, dar nu stiu cand a fost ultima plata, pentru ca ea a fost ... (vezi toată discuția)