avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Crestere Copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Crestere Copil

Buna Ziua! Sunt in concediu crestere copil ,de curand am primit o oferta la o clinica medicala cu "2 ore" pe zi Salariu insignifiant,ma interesa postu doar pentru a mentine pregatirea profesionala. Crede.ti ca.mi fa afecta Concediul daca muncesc 2 ore zilnic?

Alte discuții în legătură

Actionare in instanta angajator teisoara teisoara Buna seara,as dori sa-mi spuneti in conditiile urmatoare daca pot actiona in instanta angajatorul: -pt.sambetele lucrate si neplatite ca si ore ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ioana_cojan ioana_cojan Buna ziua, as dori sa stiu cat trebuie sa stai in concediu prenatal pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? eu din lege am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)