avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare declaratia 394

Buna ziua,
Lunar achitam o suma unei firme din SUA pentru un soft vizualizare video pe site.Va rog sa-mi spuneti daca aceasta factura se inregistreaza cu taxare inversa si daca se declara in cartusul F din declaratia 394.
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza o factura din sua (pregatire personal)? cristian_conta cristian_conta Cum se inregistreaza o factura din SUA ( pregatire personal ) din punct de vedere al tva si daca se plateste impozit pt nerezidenti ? (vezi toată discuția)
Factura materil lemnos Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua Spuneti-mi va rog cum inregistrez o factura de materiale lemnos - grinda rasionoasa primita de la un furnizor din romania , aceasta grinda este ... (vezi toată discuția)
tva la taxare inversa dulugaby30 dulugaby30 Buna ziua am un pfa care este platitor de tva si vinde fier vechi aplicand astfel taxarea inversa , pe facturile care le emite de vazare a fierului vechi la ... (vezi toată discuția)