avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum se inregistreaza o factura din SUA (pregatire ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum se inregistreaza o factura din SUA (pregatire personal)?

Cum se inregistreaza o factura din SUA ( pregatire personal ) din punct de vedere al tva si daca se plateste impozit pt nerezidenti ?
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristian_conta , utilizator 09:55, 6 Decembrie 2021
E pe firma emisa aceasta factura ? Dati mai multe detalii altfel cum sa va ajutam? Prin ghicite e mai greu
Da este pe firma factura emisa . O firma di SUA a emis o factura catre o firma din Romania platitor de tva ( cursuri online )
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se face taxare inversa aici . Se declara in D394 la cartusul F non UE. Nu intra in sfera impozitului pe venitul nerezidentilor.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata , am achizionat servicii it de pe o platforma ... cbira cbira buna dimineata , Am achizionat servicii IT de pe o platforma din America .Abonamentul este de 29 USD lunar .mentionez ca eu sunt platitor de tva inregistrat ... (vezi toată discuția)
Aplicare taxarea inversa doinapitu doinapitu Pentru o factura de servicii de consultanta primita din non-UE se face taxare inversa ? (vezi toată discuția)
Completare declaratia 394 contawest contawest Buna ziua, Lunar achitam o suma unei firme din SUA pentru un soft vizualizare video pe site.Va rog sa-mi spuneti daca aceasta factura se inregistreaza cu ... (vezi toată discuția)