avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Formularul 230 (2%) se poate pune in fiecare an ?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Formularul 230 (2%) se poate pune in fiecare an ?

Buna ziua .
Sper sa ma incadrez corespunzator.
Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu formularul 230 doneaza 2% se poate pune in fiecare an ? (in urma cu cativa ani am depus un formular). Acum a venit copilul de la scoala cu un formular 230 se poate sa-l completez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ardeleanu100 , utilizator 20:50, 24 Februarie 2017
Da. Trebuie depus anual daca doriti sa directionati 2% catre un ong, pana pe 25 mai 2017.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Stiam si eu ceva cu o singura data (in viata credeam),dar vad ca in fiecare an se poate.
O zi buna
Revin cu ceva detalii www.avocatnet.ro/content/for...
``Stiam si eu ceva cu o singura data`` (am cautat si prin intrebarile puse de mine aici pe forum si am gasit linkul de mai sus,din raspunsul primit am retinut ``cu o singura data``,dar nu mai retineam exact despre ce era vorba).
Cei 2% din formularul 230 sunt acceasi cu 2% din pensiile private,atunci nu se poate.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionarea 2% din impozitul deja retinut gustibenea gustibenea Doresc sa stiu daca acel procent2% din impozitul deja retinut , poate fi directionat si catre persoane fizice, de exemplu cu handicapuri, cum si in ce ... (vezi toată discuția)
As putea redirectiona impozitul pe venit către 2 ong-uri? antonica010 antonica010 Buna ziua . As putea redirectiona impozitul pe venit ( 3,5 % ) in 2 ONG -uri diferite ? Respectiv 2% si 1,5 % ? Multumesc (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)