Buna ziua !
Pot intenta un proces pentru daune din cauza pierderii procesului (hotarare definitiva) cu Casa de Pensii pentru recalculare pensie ?
Motivul invocat in hotarare ar fi proasta intocmire a adeverintelor de venit suplimentar (neconforme cu legea) intocmite de angajator.Din aceasta cauza pot pierde peste 10% din pensia (care ar trebui) recalculata...Dece sa am de suferit eu pentru greselile angajatorului ?
Daca da,care ar fi modalitatea de actiune ?
Cu stima !
De unde rezulta proasta intocmire a adeverintelor de venit suplimentar?Este concluzia dvs.sau in hotararea definitiva a instantei se precizeaza ca,adeverintele nu au fost intocmite corespunzator.
Reiese din hotararea data de instante (si Fond si Apel)...Referirea este foarte clara...Lipsesc cateva rubrici si nu se specifica daca sumele prezentate in adeverinta reprezinte castiguri nete sau brute...
Mai exista (eventual) vreo alta cale de atac? Mentionez ca au trecut (azi) 30 zile de la comunicarea hotararii din Apel.
Cu stima !
Mai puteti exercita doar caile extraordinare de atac:contestatia in anulare(art.503-508NCPC)sau revizuire(art.509-513 NCPC()daca, va incadrati strict in acele motive.
V-am indicat mia sus calie extraordinare de atac care,pot fi exerictate numai daca indepliniti strict conditiile legale repective,puteti da in judecata angajatorul daca, intr-adevar, instanta a constatat prin hotarare definitiva culpa angajatorului la intocmirea acelor adeverinte.
Cai de atac
Narcisa30
Ma judec într un dosar la curtea de apel ,sentinta a fost data și precizează definitiva și irevocabila ,spuneți mi va rog mai este vreo șansă de ... (vezi toată discuția)