avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 9200 - activitati de jocuri de noroc si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 9200 - activitati de jocuri de noroc si pariuri

Se poate inregistra acest cod ca activitate principala si autoriza la registrul comertului daca nu detin licenta si autorizatie pentru aceasta activitate, acestea fiind detinute de partenerul dintr-un contract de asociatie in participatie, care imi va plati un comision lunar din castigurile ce se vor realiza?
Cel mai recent răspuns: josephine_cointreau , utilizator 19:33, 24 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura desfasurare activitate economica ong CatalinTasca CatalinTasca Buna , Sunt membru fondator intr-un ONG. Respectivul ONG are trecut in statut urmatoarea prevedere in privinta activitatilor sale: ”dezvoltarea unor ... (vezi toată discuția)
Fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing AmDoar_20deani AmDoar_20deani Bună! Am început recent să fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing (Fiverr, Upwork). După primul produs ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)