avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa contract vanzare cumparare

Buna ziua!Banuiesc ca parintii mei i-au lasat apartamentul surorii mele fara ca eu sa stiu ,am incercat sa vad contractul de vanzare cumparare sa obtin din el nr de carte funiciara sau intabularea imobilului sa pot obtine un extras de informare de la OCPI insa tatal meu mi-a spus ca nu are asa ceva pentru ca in 1977 cand a cumparat apartamenul nu exista asa ceva.Este posibil acest lucru?Va multumesc.
Da, asa este: in 1977 nu exista asa ceva. Dar, pentru a vinde acum surorii dvs. nu poate intocmi actele fara existenta CF.
Dar, puteti solicita de la OCPI un extras de carte funciara, indicand adresa exacta a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare adresa imobilului incompleta andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: parintii mei au achizitionat un imobil in 1996,iar in contractul de vanzare cumparare la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil neintabulat raulTM raulTM Buna ziua, Se poate vinde un imobil neintabulat? Eu am vandut o casa in 2008 parintilor mei iar zilele trecute am scos un certificat fiscal de la primarie si ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)