avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intreruperea execuarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

intreruperea execuarii silite

Buna ziua,

Ne aflam in situatia in care am fost executati silit pentru ca nu am platit chiria aferenta spatiului pe care l-am folosit. Creditoarea ne-a dat in judecata, a castigat si a demarat procedura executarii silie solicitand si sechestrarea bunurilor noastre.
Noi am platit debitul, cheltuielile de executare in prezent figurand doar cu penalitatile si cheltuielile de judecata.
Din 2014 si pana in prezent am tot discutat cu creditoarea solicitandu-i sa renunte la penalitati. Nu doresc acest lucru insa nici noi nu putem plati, nu din rea-credinta ci pur si simplu ca nu avem cu ce.
Le putem propune sa solicite intreruperea executarii, scoaterea bunurilor de sub sechestru si sa facem o intelegere ferma de plata in rate a penalitatilor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:07, 25 Februarie 2017
Discutați cu creditoarea aceste aspecte. Propuneți semnarea unui angajament de plata.
multumim. noi vrem sa stim doar daca este posibila intreruperea executarii si scoaterea bunurilor de sub sechestru.
Nu este posibil, decât dacă vrea creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Daca demarezi o executare silita, aceasta va fi intrerupta in momentul in care se pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile a ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata datorii catre asociatia de proprietari nectarya nectarya Buna ziua, Parintii mei sunt chemati in instanta in aceasta luna de catre Asociatia de Proprietari pentru neplata datoriilor acumulate din anul 2008 si pana ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata dany3377 dany3377 Buna ziua! Am o executare silita pentru care am incheiat un angajament de plata cu creditorul, prin intermediul executorului, sa platesc o anumita suma ... (vezi toată discuția)