avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberarea gratuită a certificatului de moștenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberarea gratuită a certificatului de moștenitor

Buna ziua

Am o situatie cum este prevazuta aici in acest link ( [ link extern ] /) .
Ma puteti ajuta cu ceva informatii despre cum trebuie sa arate formularul si catre cine trebuie sa il trimit dupa aceea.
PS : Specific faptul ca nu a fost facuta nici dupa bunici si nici dupa parinti taxa de succesiune .As dori sa trec in legalitate si sa imi pot plati taxele( platite pana acum de mine ) pe numele meu.
Va mutumesc

Cu respect Calina Remus
Cel mai recent răspuns: calinaremus , utilizator 11:41, 11 Martie 2017
sa inteleg ca nimeni nu ma poate ajuta sau ca aceasta intrebare este postata in tematica gresita a forumului???Rog ca un admin sa imi mute intrebarea daca am postat gresit.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Iuliana129607 Iuliana129607 Buna ziua , am incercat sa adresez o intrebare , exista o anumită limita de cuvinte ? Multumesc (vezi toată discuția)
Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la osim ? giuseppe07 giuseppe07 Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la OSIM ? Care sunt taxele ? Un model de dosar este disponibil ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)