avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal, schimbare declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal, schimbare declaratie

Buna ziua.
O intrebare am la dumneavoastra.
Un prieten de al meu a fost snopit in bataie la politie ca să declare un furt la care el nu a fost si nu exista nicio dovada nimic.
In 24 de ore a avut declaratia asta.
Acum a schimbat o, si a facut contestatie ca l au batut să scrie ce vor ei.
Contestatia a fost luata in considerare ieri.
Odata ce nu exista nicio dovada si el si a schimbat marturia, exista sanse să l cerceteze in libertate?
Luni are prima infatisare si ieri s au facut 48 de ore de la arest.
Va rog frumos
Doar să mi raspundeti..
multumesc anticipat.
I s au facut perchezitii tot, nu s a gasit nimic.
Depinde cum poate dovedi ca a fost fortat sa dea declaratia.
Ceilalti din grupul lui sunt martori
Ca toti au fost batuti ptr a scrie acelasi lucru.
A facut contestatie si l au obligat să scrie asta.
Cum nu sunt dovezi.. si si a schimbat si declaratia.. n ar putea scapa cumva?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Trebuie sa depuna plangere penala pentru cercetare abuziva impotriva politistului care l-a agresat.
Trebuie depusa plangere si impotriva masurior si actelor de UP.
Actele de urmarire sunt lovite de nulitate si declaratiile respective nu pot fi folosite, urmand a fi excluse daca au fost obtinute prin intrebuintarea violentei.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc mult de raspuns!!

Alte discuții în legătură

Dosar penal Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Un prieten de al meu a fost snopit in bataie la politie ca să declare un furt la care el nu a fost si nu exista nicio dovada nimic. I s au facut ... (vezi toată discuția)
Controverse privind actul procedural al perchezitiei dansatorul992003 dansatorul992003 speta: Aspectul 1. perchezitia domiciliara dispusa intr-o cauza penala pendente, cu up inceputa impotriva unei alte persoane, decat cea perchezitionata, ... (vezi toată discuția)
Abuz politie. declaratie scrisa sub presiune. posibilitate schimbare declaratie ionuti876 ionuti876 Buna seara, am fost retinut intr-o sectie de politie in bucuresti fara sa fiu inregistrat in care am fost retinut in jur de 6 ore, am fost maltratat si ... (vezi toată discuția)