avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea mostenirii

sotul meu a murit acum 3 ani. el avea o fiica dintr-o casatorie anterioara. la decesul sotului meu de care eu eram despartita in fapt ( nu mai locuiam in acel apartament),deci locuia el singur eu impreuna cu fiul nostru am plecat in strainatate. in perioada 2007_ 2014 sotul meu a acumulat suma de 237 milioane datorii si penalitati la intretinere. dupa decesul sotului fiica lui a acceptat mostenirea dar nu a platit nimic din datoriile tatalui ei , datorii la care s-au acumulat si un card de credit personal al sotului meu , in final eu am platit suma de 10000 euro , executari, datorii, penalizari., inmormantare,etc.acum eu am rugat-o sa vina sa dezbatem mostenirea. , ea se afla in alta tara decatcea in care sint eu cu fiul meu , doreste sa dea procura dar cu conditia sa platesc eu taxele la consulat.as dori sa stiu daca cu aceasta procura pe care o face fiului meu pot sa fac dezbatere si partaj deoarece doresc sa vand apartamentul. va multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii marina3333 marina3333 buna ziua . in 1992 am cumparat un apartament impreuna cu sotul meu. avem impreuna un baiat de 20 ani iar sotul meu mai are din afara casatoriei o fiica de ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire nixxon nixxon Dupa dezbaterea succesiunii, in urma decesului socrului meu, sotia mea a mostenit 3/16 din valoarea unui apartament. Soacra mea, fiul acesteia si fiica (sotia ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu dezbati mostenirea timp de 3 ani de la deces? AniAniAni AniAniAni Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi in legatura cu dezbaterea unei mosteniri. Dupa moartea bunicului meu, mama mea (fiica lui) a dezbatut ... (vezi toată discuția)