avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ANAF

Buna ziua, sunt administratorul unei societati declarate inactive de 1 an . De curand mi sa instaurat o poprire pe contul personal de la anaf. Poate ANAF sa puna poprire pe cotul personal pentru datoriile firmei? fara sa existe nici o instanta ? Societatea nu sa lichidat si nu este in lichidare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 10:30, 26 Februarie 2017
Bună ziua,

Nu e legal să vă pună poprire pe contul propriu fără să vă fi fost atrasă răspunderea pentru datoriile firmei.

Sunteți sigur că nu există un proces de insolvență și unul prin care vi s-a atras răspunderea pentru datoriile firmei?

Cereți detalii de la ANAF și cereți să vă vedeți dosarul fiscal. Faceți contestație împotriva măsurii. Apelați la un avocat să vă ajute dacă nu vă descurcați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la lichidator dana4_dan dana4_dan Buna ziua. Sunt administratorul unei firme SRL, infiintata in anul 1999.In acesta firma mai sunt inca 2 administratori si 2 asociati de alta nationalitate ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont persoana fizica bogdan_gl bogdan_gl mi-am facut un cont la BCR(depozit) pe persona fizica,m-am dus la banca sa-mi lichidez contul si mi-a spus ca am o poprire de la ANAF si contul este blocat,cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma ... CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am preluat firma sotului meu ( in urma decesului acestuia ), firma cu datorii la finante si banci. De 2 ani am ... (vezi toată discuția)