mi-am facut un cont la................................................ pe persona fizica,m-am dus la banca sa-mi lichidez contul si mi-a spus ca am o poprire de la ANAF si contul este blocat,cei de la la ............................. m-au trimis la ANAF sa vad despre ce este vorba,acestia mi-au spus ca figurez cu o datorie la ei de 263 de mil,amramas socat,de unde aceasta datorie.vreau sa precizez ca acum 9ani am avut o firma impreuna cu un cumnat adica am fost asociati la un momemdat nu ne-am m-ai inteles si ne-am despartit,acesta mi-a spus ca se va ocupa el de inchidere firmei fapt pentru care nu am luat nici un bun de acolo.acum ma trezesc ca firma respectiva figureaza cu aceasta datorie de 263 de mil si mi-a pus poprire pe contul meu personal FARA sa PRIMESC NICI O SOMATIE SAU INSTIINTARE. va rog sa ma ajutati in acest caz...ce pot face eu acum sa imi scoata poprirea de pe cont?
p.s eu sunt disupus sa platesc jumatate din suma adica partea mea dar cei de l;a ANAF mi-au spus ca pana nu se achita datoria in totalitate nu-mi poate debloca contul.
~ final discuție ~